IF København

Siden er under ombygning…

Lokalerne på Griffenfeldsgade 41 på Nørrebro er rammen om IF Københavns aktiviteter, og det er også her landskontoret, de fleste emnegrupper og Solidaritetsbutikken holder til.

IF København arbejder i øjeblikket med fokus på Palæstina. IF København deltager desuden i forskellige brede netværk på venstrefløjen og i solidaritetsmiljøet og arrangerer begivenheder i samarbejde med andre organisationer og initiativer.

I 2015 startede IF København Verdensakademiet, et skolingsforløb i imperialisme og anti-imperialisme, som især skulle gøre det nemmere for nye medlemmer at engagere sig i solidaritetsarbejde. Verdensakademiet startede op igen i efteråret 2016 med et nyt forløb ved navn “Det globale perspektiv: Studier i imperialisme og anti-imperialisme”, som også var gratis og åbent for alle medlemmer.

I foråret 2016, som en del af det første Verdensakademiet-forløb og med støtte fra landsorganisationen, sendte IF København en gruppe aktivister på studietur til Palæstina. Som følge af turen arbejder lokalgruppen i dag meget med Palæstina bl.a. ved at arrangere debataftener, støtteevents og aktioner og ved at komme ud til f.eks. skoler og foreninger med et Palæstina-oplæg. Så skriv endelig til os, hvis du kunne tænke dig at have os på besøg!

 

Palæstina Folkekøkken
Palæstina Folkekøkken afholdes ca. to gange i måneden i Folkets Hus på Nørrebro

 

I 2018 startede IF København konceptet Palæstina Folkekøkken, som afholdes ca. to gange i måneden i Folkets Hus, et selvstyrende kulturhus på Nørrebro i København. Med Palæstina Folkekøkken mødes både “garvede” og andre, for hvem den palæstinensiske sag er forholdsvis ukendt, over et måltid palæstinensisk mad. Dette har vist sig at være en rigtig god måde at engagere folk i sagen og politiske miljøer generelt. Fra tid til anden byder programmet på oplæg, film eller debat om relevante emner. Palæstina Folkekøkken sætter især fokus på palæstinensiske politiske fangers kamp, og al overskud fra salg af mad gives til juridisk hjælp og kampagner for palæstinensiske politiske fanger gennem grupper som Addameer og Samidoun Palestinian Prisoner Solidarity Network.

 

DAYS OF RESISTANCE 

 

Kvindernes Kampdag_2020
Kvindernes kampdag mod imperialisme, d. 7. marts 2020

 

 

KVINDERNES KAMPDAG MOD IMPERIALISME – SOLIDARITETS FEST D. 7. MARTS 2020

DEMONSTRATIONER MED STOP ANNEKTERINGEN, M.FL.

 

Hvis du vil vide mere om IF og IF København, kan du møde os i Solidaritetsbutikken på Griffenfeldsgade 41, der har åbent alle hverdage fra 14-17. Nogle dage er det landssekretæren, du kan møde i butikken, mens det andre dage er aktivister, der passer butikken. Aktivister fra IF København har oftest butiksvagt fredag.