Oplæggene kom vidt omkring. Fra den mere teoretisk funderede antiimperialistiske front i Spanien, til den fillippinske feministiske græsrodsbevægelse GABRIELA, til Palestine Actions mange og store direkte aktioner imod det israelske våbenfirma Elbits fabrikker i England. Gabriel Kuhn fra SAC i Sverige kunne berette om, hvordan de forholder sig til imperialismen i deres daglige fagforeningsarbejde. Collectif Palestine Vaincra kom med en analyse af, hvorfor kampen for et frit Palæstina er vigtigt i en antiimperialistisk kontekst og hvordan de arbejder praktisk i Toulouse, hvor gruppen er baseret. Derudover gav rapperen Josef Tarrak sit oplæg om dansk kolonisering af Grønland, dens konsekvenser og situationen idag, med den nye bevægelse blandt unge, som kæmper for afkolonisering. Oplæggene inviterede alle til debat og inspiration for aktioner og aktiviteter i den kommende tid. Bånd blev krydset på tværs af de forskellige grupper, der holdte oplæg og deltog som gæster. Der er links til oplæggene i bunden af artiklen.
Dagen sluttede af med festmiddag serveret af IF KBH’s populære Palæstina Folkekøkken, og koncert af den grønlandske rapper Josef Tarrak.  Derefter koncert og dansefest med Trypical Cumbia.
I Internationalt Forum fik vi sat en streg under at vi stadig er en dynamisk og levende organisation og at der stadig er meget at kæmpe for.
Vi inviterer alle til at være en del af kampen ved at melde sig ind i IF og blive aktive!

Sammen mod imperialismen!

 

Oplæg fra Palestine Action
Oplæg fra Josef Tarrak
Oplæg fra SAC
Oplæg fra Frente Antiimperialista Internacionalista
Oplæg fra Gabriela
Oplæg fra Collectif Palestine Vaincra
Oplæg fra IF