Internationalt Forum sender sine varmeste hilsener til Georges Abdallah – libanesisk internationalist, der på 38. år sidder indespærret i fransk fængsel for sin deltagelse i den palæstinensiske befrielseskamp. Vi støtter den internationale kampagne for øjeblikkelig løsladelse af Georges Abdallah fra fængslet i Lannemezan i det sydvestlige Frankrig.

Den franske stat er en kolonial og imperialistisk stat der støtter den zionistiske stat Israel og dens kolonisering af Palæstina og den etniske udrensning af det palæstinensiske folk. Samtidig hermed bekæmper den franske stat palæstinensiske og andre antiimperialistiske frihedskæmpere og terrorstempler og forfølger dem.

Det er baggrunden for at den franske stat siden 1984 har holdt Georges Abdallah indespærret – på trods af at Georges Abdallah ifølge det franske retssystem var berettiget til løsladelse helt tilbage i 1999!

En løsladelse af Georges Abdallah vil være et slag i ansigtet– ikke kun på den franske stat og den zionistiske lobby i Frankrig, men også på zionismen og imperialismen.

Internationalt Forum i Danmark, som er en antiimperialistisk solidaritetsorganisation, udtaler vores dybe respekt for kammerat Georges  Abdallah for hans personlige og politiske mod og udholdenhed bag tremmerne – der har givet sig udtryk i hans ubrydelige støtte til den palæstinensiske befrielseskamp, herunder de palæstinensiske fanger i zionismens fængsler, og hans vedholdende kritik og kamp imod zionismen og imperialismen.

Løslad Georges Abdallah NU!

Løslad alle politiske revolutionære fanger!

From the River to the Sea – Palestine shall be Free!

Styrk den internationale solidaritet!