Mailstorm

Stop etnisk udrensning i Silwan

onsdag, 23. juni, 2021 - KL. 00:00 - 00:00
Online

Skriv til Kofod!

Situationen i Palæstina spidser til, og Israel har sat sig for at lave endnu en tragedie. I bydelen Silwan i det besatte Jerusalem står over 1500 palæstinensere nu til at blive smidt ud af deres hjem af besættelsesmagten. Israel vil etnisk udrense disse familier, fordi de lave en turistpark i området til støtte for en ekstrem bosætterorganisation ved navn Elad.

Derfor har palæstinensiske aktivister opfordret mennesker i hele verden til at tage handling, og derfor håber vi, du vil bruge tid på at sende en mail til udenrigsministeren Jeppe Kofod. Nedenstående er der et forslag. Den danske stat har alt for længe vendt det blinde øje til besættelsen, og det er på høje tid at ændre politikken på området. Der skal indføres boykot og sanktioner af besættelsesmagten omgående!

Send til e-mail: udenrigsministeren@um.dk

—–

Hej Jeppe Kofod

Den israelske højesteret har den 8. juni udstedt en dom, som tvinger 1500 palæstinensere i Silwan kvarteret i Jerusalem til at nedrive deres hus inden for 21 dage. Gør de ikke det, vil de israelske myndigheder komme og nedrive husene og sende regningen videre til familierne.

Kort sagt, Israel vil gøre 1500 palæstinensere hjemløse i Jerusalem for i stedet at opføre en ”Biblical Park”, som vil styrke besættelsesmagtens koloniale turisme til byen til fordel for bosætterorganisationen ”Elad”. Elad er en højreorienteret bosætterorganisation, som så sent som i 2018 fik doneret 115 millioner USD fra donerer, hvor de fleste af virksomhederne befandt sig i skattely*.

Dette er endnu et kapitel af Israels etniske udrensningspolitik, som har til formål at konsolidere deres magt i det besatte område via tvungen fordrivelse af en befolkning, som har levet i byen i generationer.

Derfor har palæstinenserne udstedt et nødkald til det internationale samfund om at skride ind og stoppe den politik. Og derfor opfordrer jeg dig og den danske regering til at tage handling. Til at fordømme den israelske apartheidpolitik og etniske udrensning. Til at indføre boykot mod Israel både økonomisk, kulturelt og politisk. Dette indebærer også at forbyde danske firmaer og investeringsfonde at tjene penge på den ulovlige besættelse.

Jeg håber på, at du og regeringen vil gå foran og handle. For demokratiske værdier, for menneskerettigheder og for menneskers frihed.

Med venlig hilsen

 

Se også eventet på Facebook

 

 

*Kilde: https://www.haaretz.com/.premium-right-wing-israeli-group-elad-received-millions-from-shadowy-private-donors-1.5413604