Aktivistmøde i Fredsinitiativet Helsingør

torsdag, 18. august, 2022 - KL. 19:30 - 21:00
Smedenes Hus, Strandgade 46, Helsingør

Fredsinitiativet Helsingør inviterer til aktivistmøde torsdag d. 18. august kl 19.30 i Smedenes hus, Strandgade 46, 3000 Helsingør.

På mødet skal vi ha sat gang i aktiviteterne i Helsingør: Der skal sættes fokus på fred, nedrustning og fredsmægling – på forbud mod atomvåben og USA-baser i Danmark, og fokus på, at de 18+++ milliarder til krig vil gøre meget mere gavn til fredsforskning, velfærd og grøn omstilling.

Vi lægger planer for det næste halve år, og alle fredsvenner er meget velkomne til at møde op og byde ind med idéer, og til at gå aktivt med i aktiviteterne

Helt aktuelt er nogen i gang med at forberede FiH´s deltagelse i demonstrationerne mod våbenkonferencen og våbenmessen i København d. 22.-25. august, hvor de danske våbenproducenter fejrer sig selv og Statens gave på 18 milliarder til oprustning….. med en af USAs største våbenproducenter, Lockheed Martin, som vært.

Vi har også sat gang i de første forberedelser af en kor- og fredsfestival i Helsingør, og vi har en lang liste af gode idéer til FREDSAKTIVITETER med fra det stiftende møde i juni – masser at tage fat på!

DUK OP – SÅ SKER DER NOGET TIL GAVN FOR FREDEN!

Følg Fredsinitiativet Helsingør på Facebook.