Bekæmp den tyske stats angreb Palæstina-aktivisters politiske rettigheder

Solidaritet med Khaled Barakat i hans appelsag mod tyske immigrationsmyndigheder

 

Internationalt Forum, en antiimperialistisk solidaritetsorganisation, udtaler vores fulde støtte til Khaled Barakat i den appelsag som Barakat har anlagt ved en tysk domstol, og som starter den 11.marts. Barakat appellerer den beslutning  som Berlins immigrationsmyndigheder stod bag i i august 2019, og som blacklistede ham, forbød ham at deltage i politiske og sociale begivenheder og fordrev ham fra Tyskland i fire år.

Khaled Barakat, palæstinensiske forfatter og journalist, har flere gange besøgt Danmark og deltaget i offentlige møder. Her har hans taler, f.eks. om kunstens betydning i den politiske kamp, og hans visioner for et befriet Palæstina, indgydt os mod og håb for en mere retfærdig verden.

Khaled Barakats sag er ikke kun et enkelt tilfælde af undertrykkelse. Den er et eksempel på den tyske stats systematiske forfølgelse af palæstinensisk organisering, politiske tanker og ytringer. Tyskland er værtsland for det største palæstinensiske community i Europa. Den tyske stat støtter ikke blot den israelsk-zionistiske kolonisering af Palæstina, men angriber også palæstinensere og pro-palæstinensiske aktivister og organisationer i Tyskland.

Siden Khaleds deportation har mange andre været udsat for lignende behandling fra tyske immigrationsmyndigheder side – med hensigten at få dem til at tie eller fjerne dem fra offentligheden.

På det seneste har Deutsche Welle, et statsligt medie, fyret palæstinensiske og arabiske journalister med henvisning til deres opslag på sociale medier.

Det er altid vigtigt at kæmpe imod uretfærdighed!

Støt Khaled Barakat i hans appelsag mod immigrationsmyndighederne og den tyske stat.

Bekæmp zionismen og imperialismen – 

Styrk den internationale solidaritet

www.internationaltforum.dk